onsdag 30 maj 2018

In i minsta detalj

In i minsta detalj
Kristin Emilsson
Lind&Co
Uppläsare Gunilla Leining

En lättsam feelgood om hur ett yngre par bor mitt inne i Stockholm och lever storstadsliv. De har en vacker våning som de alldeles snart har färdigrenoverat. Freja och Anton har allt. Deras goda vänner, en barndomskamrat till Anton och hans fru bor också i Stockholm och båda männen är läkare.

En dag får Anton ett telefonsamtal och det visar sig att hans pappa som bor i Småland, och som han nästan inte har haft någon kontakt med, har gått bort. Och Freja inser att hon nästan inte vet något om Antons bakgrund eller hans uppväxt.

Anton åker till begravningen samma dag de ska ha inflyttningsfest i lägenheten och säger att han kommer hem i tid. Men det gör han inte. Utan det visar sig att han stannar kvar, bor i pappans gamla hus och börjar renovera.

Freja åker dit och vet inte riktigt vad som ska hända. Och vad är det för gamla familjehemligheter som Anton inte berättar?

Det är som sagt en lättsam feelgood och familjerelationer, familjehemligheter, romantik, kärlek, vänskap och sammanhållning. Och vad är viktigast i livet? Och hur hänger allt ihop egentligen?

En lättsam bok att läsa i bilen (lyssna) eller på semestern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar