torsdag 7 december 2017

Svärmödrar utan gränser

Svärmödrar utan gränser (e-bok)Svärmödrar utan gränser
Anna Jansson
2016
Norstedts förlag
319 sidor
Uppläsare Anne-Li Norberg

Detta är andra boken om Angela och hennes frisersalong där hon inte bara klipper hår utan också hjälper till att para ihop människor.

Angela och hennes två systrar kallar sig ödesgudinnor och har var sin frisersalong på Gotland. Tillsammans hjälps de åt att tussa ihop de personer som de tycker passar tillsammans. Hjälper kärleken på vägen så att säga.

Angela själv har hittat sin Magnus, som dock är lite yngre. Hur ska det gå? Tänk om Magnus vill ha barn - något som inte längre är fysiskt möjligt för Angela.

Magnus mamma är känd författare och bor också på Gotland. Hon får en vattenläcka och flyttar hem till Angela och ställer gästfriheten på en gräns.

Folke, Angelas unga vän, som Angela brukar passa när mamman behöver avlastning råkar ut för en olycka och hamnar på sjukhus.

Jag hade inte fattat att detta var samma Anna Jansson som också skriver kriminalromanerna om Maria Wärn. Men det förklarar en del.

Det är en lättsam historia, perfekt för en bil-lyssning eller en semesterstol. Jag lyssnade på den här boken och uppläsaren läser bra. Det funkar för mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar