söndag 9 april 2023

Livet har inget bäst före

Livet har inget bäst före

Eva Swedenmark

Word Audio

2018

Kortromansserie i fyra delar.

Ingen har allt, alla har något är en härlig serie kortromaner primärt skrivna för det digitala formatet där författaren Eva Swedenmark än en gång med värme lyckas skildra det faktum att det inte finns något bäst före-datum för att finna – eller återfinna – kärleken.

Det här är del 4

Så här står det om del fyra på webben.

Ja, att det inte finns något bäst-före-datum på oss människor – och vår kärlek – är den drygt 85-åriga Viola ett praktexempel på.

Sin ålder till trots njuter hon av livet tillsammans med sin efter många år återfunna kärlek, amerikanen Rick. Samtidigt tornar det mörka svartsjukemolnet återigen upp sig över den pensionerade dansaren Petra och hennes kära flyttgubbe Bosse. Så när Bosse försöker kontrollera Petra, sätter hon bryskt ner foten och deras kärleksrelation läggs på is på obestämd tid. Dessutom har Petra funnit en ny lockelse: teatern!

Men för Vera, ena halvan av Syster Yster-duon, känns det nu tydligt att något fattas i hennes liv. Hon bestämmer sig för att åka till skolan i Liberia, dit huvuddelen av butikens överskott går. När systern Mimmi vägrar att följa med tvekar Vera innan hon till slut vågar språnget och reser iväg vilket får totalt oväntade konsekvenser …

------------

Fyra härliga romaner om mellanmänskliga relationer, passioner och vänskap. Lättsamt skrivet, drivet och trevligt Feelgood. Rekommenderas. 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar