fredag 28 april 2017

När livet börjar om

Bildresultat för när livet börjar om lucyNär livet börjar om
Lucy Dillon
Forum förlag
Uppläsare: Anna Maria Käll

En klassisk Lucy Dillon, med alla de kända ingredienserna.

Libby och Jason kommer från London till Jasons familjs hotell i den lilla staden och tar över driften av hotellet efter att Jasons pappa gått bort. Kvar bor Jasons mamma. Hotellet behöver renoveras. Och det tar emot hundar. Jason har blivit av med ett välbetalt jobb.

Så långt känner jag igen Lucy Dillon - renovering, hundar, komplicerat familjeliv och snygga hantverkare. Men den här boken tar sig. För plötsligt händer det en olycka utanför hotellet och en kvinna blir påkörd. I fickan har hon lappen till hotellet, men inga andra handlingar. Hon blir skadad och förlorar minnet.

Kvinnan har ingenstans att ta vägen när hon ska skrivas ut från sjukhuset och Libby som blivit vän med henne tar med henne till hotellet. Mitt i renoveringen och allt vad det innebär.

Sakta börjar minnet återvända hos kvinnan. Vem är hon? Vad gjorde hon där? Hur ska det gå för henne? Och hur ska det gå med renoveringen av hotellet? Hur klarar Jason och Libby alla påfrestningarna? Vad är viktigt i livet och vem kan man lita på? Familjehemligheter och ambitioner.

Jag tycker det här var en spännande och lättläst bok. Anna Maria Käll är bra på att läsa också. Jag kan verkligen rekommendera den för läsning. En riktigt feelgood med en spännande twist.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar