lördag 10 november 2012

[buzz]

[buzz][buzz]
Anders de la Motte
Pocketförlaget
2011
394 sidor

Detta är del två i trilogin om HP och hans syster Rebecca. HP gör allt för att undvika och undkomma spelet, men också för att försöka utplåna spelet en gång för alla.

Han gör också allt för att undvika att blanda in sin syster Rebecca, som är polis.

Hon i sin tur har i sitt jobb som livvakt för en minister råkat ut för en akut händelse som gör att hon blir avstängd i väntan på utredning.

Och återigen korsas syskonens vägar. Finns det ett samband? Eller är det bara ett sammanträffande?

Det är en oerhört spännande bok om internet, sociala medier och vår ständiga uppkoppling. Vem vet vad vi gör och vad händer med den informationen? Vem bestämmer vad som händer på nätet och styr vilka ämnen som kommer upp?

Så här står det på pocketförlagets webbsida:
Välkomna tillbaka, HP och Rebecca favoriter hos Svenska Deckarakademin som belönade thrillern [Geim] med priset Årets Bästa Debut.
[buzz] inleds i öknen. HP är i Dubai på flykt från sitt förflutna, Rebecca besöker ett afrikanskt land som livvakt åt en svensk minister. Plötsligt hamnar de båda i hotfulla situationer som tvingar dem tillbaka till Stockholm där deras vägar möts igen.
En andlöst spännande, kraftfull och nyskapande thriller som kommer att läsas av många över hela Europa!
Jag kan verkligen rekommendera den här boken för läsning. Snart kommer den avslutande del tre i serien som ska heta [bubble].

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar